На Харківщині помер депутат

10 січня відбулося прощання із депутатом

У Чугуєві, що на Харківщині, пішов із життя депутат міської ради Мкртич Геворгович Багаря. Його серце перестало битися на 80-му році. Про це повідомляється у пресслужбі Чугуївської міськради.

Як повідомляє джерело, смерть депутата настала в ніч на 10 січня. Про причини смерті у прес-службі наразі нічого не повідомляють.

Зазначається, що Мкртич Геворгович Багарян став депутатом далекого 1994 року і був ним до сьогодні. Він був одним із досвідчених та активних депутатів восьми скликань

"Багато людей у нашому місті поважали Мкртича Геворговича за його активну життєву позицію, принциповість і наполегливість у вирішенні проблемних питань суспільства", - повідомляється в пресслужбі.

Колеги Багаряна із Чугуївської міськради виконавчого комітету висловили рідним та близьким загиблого свої щирі співчуття.

"Нехай добрий, світлий спогад про Мкртича Геворговича назавжди залишиться в серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив і поважав", - підсумували у міськраді.

Прощання з депутатом відбулося сьогодні о 12.30.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у місті 31 грудня помер відомий вчений та доцент кафедри Харківського національного університету ім. В.М. Каразіна. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про смерть харківського вченого Юрія Лосєва. Він був автором понад 250 наукових праць та 5 монографій, 6 підручників, 6 навчальних посібників, 3 довідники. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися