Харків'янин намагався потрапити до Польщі незвичайним чином (ФОТО)

Чоловік тимчасово обмежений у праві виїзду за кордон, тому він вигадав інший вихід, щоб туди потрапити

Чоловік із Харкова намагався потрапити пішки дійти до Польщі. Однак на гірському відрізку українсько-польського кордону його спіймало прикордонний наряд. Про це повідомляється на сторінці "Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон" у Facebook.

Зазначається, що під час перевірки місцевості прикордонники помітили 41-річного чоловіка поблизу села Верховина Бистра Ужгородського району. Невідомий із туристичним спорядженням рухався у бік держкордону.

Чоловіка затримали та доставили до спецприміщення відділу "Великий Березний". Як виявилося, він прямував за кордон із Харкова. Затриманий розповів, що доїхав до Львівщини, а потім із Волосянки йшов пішки за Закарпаття, орієнтуючись на навігатор у телефоні.

За словами харків'янина, він тимчасово обмежений правом виїзду за кордон. Причиною цього стало невиконання рішення суду щодо виплати аліментів. Тому він вирішив самостійно перебратися через кордон, потім доїхати до міста Санок та вже там шукати роботу. Чоловік навіть придбав онлайн-квиток на автобус до міста Санок з першого польського села Устшики.

За спробу незаконного перетину кордону харків'янину загрожує покарання. Справу буде передано до суду. Подробиці встановлюються.

picture


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв про те, що азербайджанець у Харкові продавав українок за кордон. Жінок вербували та відправляли до Бахрейну для надання безкоштовних сексуальних послуг. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області спіймали росіян, які вплав перетнули кордон. Чоловіки пропливли прикордонною частиною річки Ворскла. Метою їхнього приїзду був відпочинок в Одесі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися