На Харківщині горів будинок: в одній із кімнат знайшли труп (ФОТО)

Загиблим виявився власник будинку

У місті Зміїв сталася пожежа у приватному будинку, внаслідок якого загинув чоловік. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

На лінію "101" надійшло повідомлення про те, що в будинку на вулиці Долина,15 сталося спалах. До місця пригоди негайно виїхав черговий підрозділ 58-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що у приватному будинку горять домашні речі, дах, а також внутрішні перегородки. Потім співробітники ДСНС виявили у дальній кімнаті, до якої вогонь ще не встиг дійти, бездиханне тіло чоловіка.

picture

Як пізніше з'ясувалося, загиблим виявився 52-річний власник будинку. За інформацією пресслужби, чоловік задихнувся димом ще до приїзду рятувальників.

picture

На ліквідацію пожежі співробітникам ДСНС знадобилося майже три години. Причина пожежі наразі залишається невідомою. Подробиці встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в одному з харківських п'ятиповерхівок сталася серйозна пожежа. Рятувальники, що прибули на місце події, помітили на верхньому поверсі двох чоловіків, які не могли самостійно вибратися з вогняної пастки та допомогли їм вийти на свіже повітря. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові згорів дачний будинок, усередині якого знаходилася людина. На момент прибуття рятувальників на місце події, чоловік уже був мертвий. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися