У Харкові чоловік живцем згорів на своїй дачі: ФОТО з місця події

Одному з чоловіків, що був у приміщенні під час пожежі, вдалося вижити

В Індустріальному районі Харкова сталася пожежа на території приватного будинку. Внаслідок події загинула одна людина. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Сьогодні, 29 грудня, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що на адресу: садове товариство "Сади" горить дачний будинок. На ліквідацію пожежі було направлено 2 відділення 8-ї ДВРЧ ГУ ДСНС України в Харківській області на автоцистернах.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що будинок горить на площі 30 м.кв. Опинившись всередині задимленого приміщення, співробітники ДСНС виявили та врятували власника будинку 1974 року народження. Крім того, всередині будинку вони виявили бездиханне тіло чоловіка 1965 року народження.

Зазначається, що рятувальникам знадобилося майже дві години на повну ліквідацію пожежі у дачному будинку. Причина виникнення спалаху поки що залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в Харкові на території двору одного з приватних будинків сталася серйозна пожежа. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися