У харківському метро сталася НП: подробиці та ФОТО

Дивом ніхто не постраждав

У Харкові на станції метро "Майдан Конституції" впала частина стелі. Про це повідомляє видання Depo.Харків.

Вранці 12 січня у соціальній мережі з'явилися фотографії з обваленою стелею. Великий шматок покриття впав зі стелі прямо перед дверима "Вхід". Очевидці розповіли, що наразі пасажири проходять через станцію "Вихід".

picture

Фото - Telegram-канал "ТРУХА"

Після того, що сталося, ділянку, де сталося обвал, обгородили сигнальною стрічкою. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

У пресслужбі Харківського метрополітену наразі не прокоментували цю ситуацію. Подробиці події встановлюються.

picture

Фото - Telegram-канал "ТРУХА"

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у харківському метро протягом 15 годин ловили маленьке кошеня. У порятунку чотирилапого брали участь волонтери та співробітники поліції.

Волонтери просили співробітників метро допомогти зловити тварину. Однак у метрополітені відповіли, що зняти напругу з рейок буде можливо лише після опівночі. До речі, кошеня помітили у метро, коли на годиннику було лише 7 година ранку. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у харківському метро відбувся рідкісний акт вандалізму. Про інцидент пасажири повідомили машиніста. З поїзда одразу ж висадили всіх пасажирів, щоб вирушити у депо. На місці події працювала поліція. Фотографії того, що сталося, опублікували у соціальній мережі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися