У Харкові сталася автокатастрофа: у машині перебували діти (ВІДЕО)

Внаслідок ДТП загинули троє людей

На Окружній дорозі в Харкові сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участю таксі та легковика. Внаслідок аварії загинули троє людей, а двоє дітей отримали травми. Про це повідомляє видання "Суспільне", посилаючись на слова директора Центру екстреної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти.

Так, за інформацією джерела, автокатастрофа трапилася сьогоднішнього ранку, 12 січня, на Окружній дорозі. Зіткнення сталося між легковим авто та таксі із символікою "30-40". Внаслідок сильного удару машину таксі відкинуло у відбійник.

Як повідомив Віктор Забашта, в автокатастрофі загинули троє дорослих. Загалом в авто було п'ять осіб. З них двоє - хлопчик та дівчинка віком помітно трьох років. Їхній стан зараз оцінюється як середньої тяжкості. Однією із загиблих є 30-річна мати цих дітей.

Видання Novini.LIVE Харків, посилаючись на слова Забашти, повідомляє, що в одного з постраждалих дітей діагностували черепно-мозкову травму, в іншого - перелом стегна. Наразі діти перебувають під наглядом медиків.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові сталася масштабна ДТП через п'яного водія. Правоохоронці встановили, що винуватець аварії був у стані алкогольного сп'яніння. Драгер показав, що рівень алкоголю в крові перевищує норму цілих 10 разів. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові сталася масштабна ДТП з величезною кількістю смертей. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися