У Харкові сталася масштабна ДТП через п'яного водія (ВІДЕО)

На одній з вулиць Харкова легковик протаранив три автомобілі

У спальному районі Харкова сталася дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох автомобілів. Внаслідок аварії постраждав один із водіїв. Про це повідомляється у сюжеті "ТСН".

За інформацією джерела, легковий автомобіль, що їхав дорогою, врізався у легковик, після чого водій вирішив втекти з місця події. Проте не втримав керма та на швидкості протаранив ще дві машини.

Незабаром на місце ДТП прибули працівники поліції. Правоохоронці встановили, що винуватець аварії був у стані алкогольного сп'яніння. Драгер показав, що рівень алкоголю в крові перевищує норму у 10 разів. Такий самий показник буде після, наприклад, вживання половини пляшки горілки.

Внаслідок пригоди постраждав один із водіїв тих машин, що протаранив потенційний убивця. У чоловіка численні забої. Постраждалого передали медикам. Інші водії відбулися лише переляком.

Нагадаємо, раніше портал "Харків. Коментарі" інформував читачів про те, що в Харківській області сталася страшна ДТП з автобусом та легковиком. Внаслідок аварії водій легкого автомобіля – чоловік 1963 року народження помер на місці події від отриманих травм. Транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження та буквально було зім'ято. У пресслужбі ДСНС Харківщини опублікували фотографії з місця події. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Холодногірському районі міста Харків сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Opel та автобуса "Богдан". Внаслідок зіткнення Opel врізався у залізний паркан. Зазначається, що водій автобуса порушив правила дорожнього руху, що призвело до ДТП. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися