У Харкові авто з дітьми потрапило у ДТП: їхня мати загинула на місці події (Подробиці)

Двоє постраждалих дітей зараз перебувають у лікарні

Стали відомі подробиці жахливої дорожньо-транспортної пригоди, що сьогодні вранці сталося на Окружній дорозі у Харкові. Деталі автокатастрофи розповіли у пресслужбі ГУНП Харківської області.

Так, за інформацією джерела, приблизно о 08:50 на автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" поблизу села Черкаська Лозова сталося зіткнення двох легковиків – KIA та Toyota. Остання належить службі таксі.

Зазначається, що 34-річна водійка KIA рухалася з боку Дергачів і виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з автомобілем таксі, який їхав своєю смугою. Від сильного удару "Тойоту" відкинуло у відбійник.

picture

У "КІА" на момент події знаходився лише водій. Чоловік загинув на місці події. У таксі разом із водієм перебувала його дружина та двоє трирічних дітей. Батьки малюків померли до приїзду медиків. Діти отримали різні травми та зараз перебувають у лікарні у тяжкому стані. Лікарі борються за їх життя.

Зараз подробиці події встановлюються. На місці аварії працюю правоохоронці.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Харківська область посідає "призове" місце за кількістю смертельних ДТП серед усіх регіонів України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові сталася серйозна ДТП. Внаслідок аварії загинула людина, ще троє з тяжкими травмами доставлені до лікарні.  Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися