На Харківщині згорів будинок: загинули чоловік та його син (ФОТО)

Батько мав слабке здоров'я, тому не міг самостійно пересуватися

У селі Семенівка, що у Лозівському районі Харківської області, сталася пожежа у приватному будинку. В результаті загинули двоє людей. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, сьогодні, 12 січня, на лінію "101" надійшов виклик про те, що на вулиці Центральній, 115 горить будинок. На місце події було направлено рятувальників 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні.

picture

Прибувши за вказаною адресою, співробітники ДСНС встановили, що спалах трапився в житловій кімнаті приватного будинку. Там горіли меблі та домашні речі. Рятувальникам знадобилося понад годину, щоб ліквідувати пожежу.

picture

В одній із кімнат було виявлено бездиханні тіла двох чоловіків. Було встановлено, що один із них 1966 року народження, а другий – його батько, 1933 року народження. Останній мав проблеми зі здоров'ям і не міг пересуватися самостійно.

picture

Причина пожежі наразі залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що у Харкові чоловік живцем згорів, перебуваючи на дачі. Разом з ним у приміщенні, що горить, була ще одна людина, але, на щастя, йому вдалося вижити. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в нелегальному закладі для людей похилого віку спалахнула пожежа, тоді загинули 15 людей, 9 людей були травмовані і опинилися в лікарні. Кабмін завершив розслідування трагедії та повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв цілий комплекс причин та передумов. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися