У Харкові повідомили про замінування шкіл

Наразі вибухівку шукають у всіх школах міста

Харківські правоохоронці вкотре отримали повідомлення про замінування навчальних закладів у місті. Наразі проводиться перевірка у всіх школах Харкова. Про це повідомляє Kharkiv.Today, посилаючись на інформацію про відділ комунікації поліції Харківської області.

Зазначається, що сьогодні до поліції надійшло повідомлення про те, що у школах закладено вибухівки. Учнів та персонал терміново було евакуйовано. На місце події прибули правоохоронці та вибухотехніки.

У поліції повідомили, що на наявність вибухонебезпечних предметів перевіряють всі школи міста.

Подробиці події встановлюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у січні поточного року харківські правоохоронці проводили перевірки до 38 супермаркетів та торгових центрів. Причиною цього стало повідомлення від невідомого та замінування торгових центрів у місті. На місці працювали слідчо-оперативні групи, працівники кінологічного центру та вибухотехнічного управління та патрульна поліція. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на початку грудня поліцейські отримали повідомлення про замінування одного із навчальних закладів міста. Проте той, хто дзвонив, не назвав точну адресу школи або ВНЗ. У поліції зазначили, що повідомлення залишив чоловік, який назвався Русланом. Він заявив, що від ранку проніс вибуховий пристрій на територію навчального закладу. Крім того, невідомий написав у своєму листі наступне: "Вимагаю перевести мені 5 млн гривень або ваші діточки злетять на повітря. Я спостерігаю за вашою школою, якщо побачу співробітників поліції, одразу активую міни". Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися