Харківські супермаркети заполонили поліцейські із собаками: що сталося (ФОТО)

У поліції розповіли, навіщо правоохоронці приїжджали з перевірками до ТЦ та супермаркетів

Харківські поліцейські провели перевірки на території 38 супермаркетів та торгових центрів. Причиною стали повідомлення про мінування, отримані правоохоронцями. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що у торгових центрах міста закладено вибухівки. Відразу після цього слідчо-оперативні групи, працівники кінологічного центру та вибухотехнічного управління та патрульна поліція виїхали на перевірку ТЦ та супермаркетів.

picture

Зазначається, що правоохоронці оглянули приміщення магазинів, а також прилеглу територію. До речі, цього разу евакуація відвідувачів та персоналу не провадилася. Відведення транспорту також не проводилося. На щастя, вибухонебезпечних предметів не було виявлено.

У пресслужбі заявили, що наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Особа злочинця, який повідомив про мінування, встановлюється.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів, що 6 грудня до поліції надійшло повідомлення про замінування одного із навчальних закладів. Проте точний номер школи або ВНЗ не було позначено. Повідомлення надійшло від якогось Руслана, який у своєму листі заявив, що проніс зранку саморобний вибуховий пристрій на територію школи. Також невідомий написав: "Вимагаю перевести мені 5 млн гривень або ваші дітлахи злетять на повітря. Я спостерігаю за вашою школою, якщо побачу співробітників поліції, одразу активую міни". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що в поліції встановили, що номер телефону, на який "мінер" шкіл у Харкові вимагав відправити 5 млн гривень 6 грудня, належить 13-річному хлопцеві з Чугуївського району. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися