З харківських шкіл евакуювали понад 4 тисяч дітей (ФОТО)

У Харкові за добу "замінували" 234 об'єкти

У Харкові 13 січня поліціянти перевірили лише 234 об'єкти на вибухівку. Повідомлення про замінування шкіл, районного суду, "Епіцентру", магазину "Меблевий лабіринт" та торговельного центру правоохоронці отримали від аноніма. Подробиці розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

Загалом поліціянти оглянули 42 торгові центри, суд та 191 навчальний заклад. У сумі зі шкіл евакуювали 4450 дітей. Наразі фахівці проводять судове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.  

Нагадаємо, поліція Ізюмщини повідомила про підозру депутату Ізюмської міської ради. Причиною цього став напад на свого колегу під час чергової сесії міськради. У ході проведення розслідування правоохоронці встановили, що між двома депутатами у міськраді виникла словесна суперечка, під час якої один із них напав із кулаками на свого опонента та завдав йому тілесних ушкоджень. Наразі чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися