У Харкові горіла 12-поверхівка: ФОТО та подробиці

У будинку на вулиці Бібліка у Харкові сталася пожежа

У харківській багатоповерхівці сталася пожежа в одній із квартир. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Сьогодні, 14 січня, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що у 12-поверховому будинку на вулиці Бібліка, 1-б сталося займання. До місця виклику було направлено 2 чергові відділення ДСНС на автоцистернах і 2 відділення на автодрабинах.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що у квартирі на шостому поверсі горять домашні речі на балконі. Водночас вогонь охопив пластикове оздоблення балкону. Загальна площа пожежі становить 5 кв.м.

Співробітникам ДСНС знадобилося 15 хвилин для того, щоби повністю ліквідувати пожежу. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

Причина виникнення пожежі наразі залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв читачам про те, що в області вночі сталася масштабна пожежа на території приватного будинку. Вогонь охопив весь будинок на площі 200 кв.м. На щастя, мешканці будинку вчасно залишили приміщення і внаслідок пригоди ніхто не постраждав. Рятувальникам знадобилося понад п'ять годин, щоб повністю ліквідувати займання. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області у приватному будинку знайшли мертву сім'ю з трьох осіб. Серед загиблих чоловік, його дружина та мати. Як виявилося, загиблі отруїлися чадним газом. Наразі деталі події встановлюються. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися