У Харкові незаконно зрубали сотні дерев

Харківський лісгосп оштрафували більш ніж на мільйон

У Харкові ДП "Жовтневе лісове господарство" має виплатити понад 1,1 млн грн за незаконне вирубування лісу. Відповідний позов від прокуратури задовольнив господарський суд Харківської області. Про це розповіли у пресслужбі регіональної прокуратури.

Зазначається, що посадовці державної лісової охорони лісгоспу не забезпечили належну охорону та на території Бабаївського лісництва незаконно вирубали 600 дерев.

Головні новини Харківської області:

У харківській річці Уди продовжують знаходити мертвих качок. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив активіст, організатор акції "Чисті Уди" Артем Приходько. За словами екоактивіста, за останні шість днів у сміттєвому уловлювачі було виявлено чотирнадцять мертвих качок. Скільки ще мертвих птахів сьогодні плаває по самій річці - невідомо.

На Харківщині тепер уже офіційно підтвердили новий штам коронавірусу "Омікрон". Про це розповів директор облдепартаменту охорони здоров'я Максим Хаустов. Ще 14 січня Хаустов повідомляв, що Київ уже відправили зразки біоматеріалів. Загалом до столиці відправили 30 зразків аналізів пацієнтів. З них у 40% експерти виявили саме новий "Омікрон".

 На Харківщині на 17 січня коронавірус виявили у 647 мешканців. За добу від COVID-19 померло 8 людей. В області COVID-19 діагностували вже 249 475 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 6485 хворих. Одужало від коронавірусу 233 972 особи. Наразі під наглядом медиків перебуває 9018 пацієнтів.

 Нагадаємо, відомі волонтери, музиканти та промисловці Харківської області знялися у відеороликах, які підготувало МОЗ спільно з Червоним Хрестом. Раніше з'явилося звернення від волонтерки Наталії ПоповоїДівчина заявила, що вона вакцинувалася, та закликала людей наслідувати її приклад.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися