Негода у Харківській області: сильний вітер зірвав дах клубу (ФОТО)

На вихідних стихія вирувала у Харківській області

На вихідних на Харківщині вирував сильний вітер, який буквально зірвав дах на будівлі, вибив вікно, а також зніс вітрову дошку з даху одного з дитячих садків. Про це повідомляється у пресслужбі Лозівської міської ради.

Як передають у мерії, у ніч із 14 на 15 січня у Миронівці сильні пориви вітру зірвали дах на будівлі клубу. У котельні в селі Єлизаветівка вітер вирвав вікно. З даху Краснопавлівського дитсадка зірвало вітрову дошку. Ушкодження усувають.

Крім того, у Миколаївці внаслідок сильного вітру було обірвано електропроводи. Сьогодні бригада КП "Еко-Сан" відновлює електропостачання двох вулиць. А в Орельці вітер був такої сили, що нахилив велике дерево. Комунальники сьогодні його вилучили.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що цього тижня, згідно з прогнозом погоди, як у Харкові, так і на Харківщині очікується похолодання. Синоптики передають, що харків'янам варто очікувати на повернення нічних морозів і снігопадів. Ожеледиця, до речі, також буде, бо в деякі дні пройде мокрий сніг із дощем, а до ночі почнеться мороз. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові вітер розірвав прапор України. Сильні пориви вітру розірвали прапор України, який задля безпеки навіть приспускали зі 102-метрового флагштока. пориви вітру 14 січня виявилися значно потужнішими, ніж передбачалося і вони піднялися до 30 м/с. На сьогодні розірваний прапор уже було знято і на його місці вже висить новий. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися