Харків'янам продавали підроблений алкоголь під виглядом відомих брендів (ФОТО)

Продаж фальсифікату здійснював протягом 2020 та 2021 років

У Харкові поліцейські розкрили діяльність зловмисників, котрі продавали алкогольні напої під виглядом популярних брендів на території міста та області. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, 18 січня за адресою розташування місць виготовлення та зберігання зазначеної продукції, правоохоронцями був здійсненний обшук. В результаті було виявлено 980 літрів фальсифікату. Алкогольні напої були з очевидними ознаками підробки марок акцизного податку.

picture

Поліцейські вилучили підроблені партії алкоголю. Зразки спрямовані на дослідження. Питання про повідомлення про підозру зловмисникам буде вирішено після отримання результатів дослідження.

picture

Наразі правоохоронці встановлюють, де саме злочинці закуповували підроблений алкоголь та де здійснювали збут. Крім того, встановлюється причетність інших осіб, які причетні до цієї схеми.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в супермаркетах Харкова та області продають підроблене вершкове маслоЕксперти кажуть, що навіть серед олії преміумкласу близько 20% продукції – фальсифікат. Фахівці розповіли, на що варто звертати увагу, вибираючи продукт, щоб не купити підробку.

Також сайт "Коментарі. Харків" писав про те, що у харківських магазинах продавали підроблені сигарети під виглядом відомих брендів. Поліцейські з'ясували, що окрім цигарок у магазинах продавали ще й підроблений алкоголь. Загальна сума вилученої підробленої продукції складає близько 300 тисяч гривень. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися