У харківських магазинах продавали підроблені сигарети під виглядом відомих брендів (ФОТО)

Загальна сума вилученого фальсифікату становить близько 300 тисяч гривень

У магазинах Харкова співробітники поліції виявили тютюнову продукцію, що була маркована підробленими марками акцизного податку та продавалася городянам під виглядом популярних брендів. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

picture

За інформацією джерела, крім тютюнових виробів, правоохоронці виявили місткості зі спиртом, який також продавали без акцизних марок. Загальна сума вилученої підробленої продукції складає близько 300 тисяч гривень.

picture

Зазначається, що власниками цього "бізнесу" виявилися підприємці з Харкова. У ході обшуку вони знайшли записи чорної бухгалтерії, і отримані від торгівлі фальсифікатом коштів.

picture

Також у пресслужбі наголосили, що після проведення цілого комплексу необхідних судових експертиз буде ухвалено рішення про притягнення конкретних осіб до кримінальної відповідальності.

picture

За скоєний злочин "бізнесменам" загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в Україні дедалі частіше продають фальсифікат вершкового масла. Серед олії преміумкласу близько 20% продукції – фальсифікат. Експерти розповіли, як відрізнити підробку від справжнього вершкового масла. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що вуличні торговці у Київському, Московському та Індустріальному районах Харкова продавали городянам цигарки без акцизних марок. У продавців також не було необхідних ліцензій на продаж тютюнових виробів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися