У спальному районі Харкова чоловік помер прямо на вулиці

На місці працює слідчо-оперативна група Московського відділу поліції

У Харкові в Московському районі літній чоловік помер прямо на вулиці. Інформація надійшла в поліцію від медиків сьогодні, 18 березня, о 12.40.

За даними відомства, 78-річний чоловік помер біля будинку на вул. Валентинівській, 42/1. За попередніми даними, видимих тілесних ушкоджень на тілі чоловіка не виявлено. На місці працює слідчо-оперативна група Московського відділу поліції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області карантин через коронавірус не став перешкодою для контрабандистів. Днями в Харківській області на Гоптівці затримали чоловіка, який незаконно намагався ввезти в Україну ліки. Так, водій приватного автомобіля заїхав з Росії. Він намагався перетнути кордон України за так званим "зеленим коридором". Під час усного опитування він заявив, що не переміщує через митний кордон заборонені або ті, що підлягають обов'язковому декларуванню предмети та товари. Однак, в ході проведення митного огляду салону машини в середині подушок заднього пасажирського сидіння митники виявили лікарські засоби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися