У Харкові п'яний підліток напав на медиків (ФОТО)

На харківських медиків напали

У Харкові 19 січня на автозаправній станції п'яний 18-річний парубок напав на медиків швидкої допомоги. Подробиці розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

Наголошується, що медиків до хлопця викликали невідомі. Молодий чоловік виявився п'яним і вкрай буйним: він накинувся на медиків з кулаками вже в кареті "швидкої". Бригада екстреної медичної допомоги викликала поліцію, натиснувши на тривожну кнопку SOS. Правоохоронці заспокоїли хлопця та разом із медиками госпіталізували його до міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

m6f5SiacnpngTnd4EdywQPLKZ.jpeg

Інформацію про подію зареєстрували в Єдиному обліку заяв та повідомлень Харківського районного управління поліції №3.

"Наразі триває перевірка. Щиро сподіваємося, що запровадження кримінальної відповідальності за напад на працівників служби ЕМД вплине на жахливу статистику нападів на медиків", - писали медики на сторінці "Центр екстреної медичної допомоги та медичних катастроф" у Facebook.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував про те, що харківський лікар має сумнів, що в Україні зарплати медиків можуть піднятися до 20 тисяч гривень. Волянський прокоментував ухвалений бюджет України, згідно з яким зарплати лікарів мають підвищити. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання писало про те, що у Харківській області на жінок у їхньому будинку вночі напав невідомий із сокирою. Однією з постраждалих вдалося відібрати сокиру у нападника і вигнати його з дому і цим врятуватися. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися