«Театр на дивані» з’явився в Харкові на час карантину

Глядачів вже запросили на першу трансляцію

У зв’язку з карантином в Харкові багато закладів та установ перейшли на дистанційний режим роботи. Так, наприклад "Схід Opera" в Facebook оголосили старт нового соціального проекту "Театр на дивані", передають "Коментарі. Харків".

"Любий глядач, якийсь час ми не зможемо з тобою бачитися і це нас дуже засмучує. І все ж таки ми хочемо бути присутніми у твоїх буднях і хочемо додати в них яскравості, тож дотримуючись світових тенденцій, на час карантину "Схід Opera" переходить з офлайну в онлайн!" - йдеться у повідомленні.

Тепер дивитися уривки з улюблених вистав і повномасштабні постановки, можна буквально не встаючи з дивану.

Основною метою нового проекту організатори називають  популяризацію театрального мистецтва, а головне – підтримку глядачів на час карантину.

Так, сьогодні ввечері, 25 березня, глядачів "Театру на дивані" запрошують на виставу. Трансляція опери Дж. Верді "Травіата" відбудеться о 18-30. Переглянути виставу можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, як карантин в Харкові відбився на суспільному житті. Так, в місті перенесли прем’єру, міжнародний марафон, фестиваль і конкурс, а музеї для відвідувачів і зовсім закрили двері.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися