У Харкові запустили зручний автобусний маршрут: подробиці

Маршрут працюватиме тільки в години пік

З 5 липня у місті Харків з'явився новий автобусний маршрут №208. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

Так, за інформацією джерела, у Харкові було ухвалено рішення запустити ще один автобусний маршрут, який працюватиме не на постійній основі, а виключно у години пік.

У Департаменті інфраструктури розповіли, як курсуватиме автобус під номером 208:

- ст. м. "Київська" – вул. Шевченка – вул. Сидора Ковпака – вул. Генерала Удовиченка (Свято-Покровський храм).

Також наголошується, що інтервал руху становитиме 50 хвилин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харкові продовжують відновлювати курсування маршрутів громадського транспорту – йдеться про кілька тролейбусних маршрутів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати.

У Харкові після війни хочуть закупити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігорю Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

На Харківщині під обстріл потрапили евакуаційні автобуси з людьми. 27 червня під вогонь ворога потрапили евакуаційні автобуси з мирними жителями, які прямували однією з вулиць населеного пункту. Внаслідок пригоди осколкові поранення отримав 93-річний чоловік. Його госпіталізували. У Мережі було опубліковано фото з місця події.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися