У Первомайському війська РФ обстріляли об’єкт цивільної інфраструктури: є загибла

У результаті ракетного удару повністю зруйновано два приватні будинки

У понеділок, 26 серпня, війська Російської Федерації вчергове вчинили обстріл Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації. 

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти нанесли ракетний удар по об’єкту цивільної інфраструктури у Первомайському. За його словами, також є пошкодження  критичної інфраструктури та повністю зруйновано два приватні будинки. 

Очільник Харківської ОВА повідомив, що інформація про поранених уточнюється. 

“Просимо мешканців області та Харкова не ігнорувати сигнали тривоги!”, - повідомив Олег Синєгубов.

Згодом очільник ОВА повідомив, що від ракетного удару в Первомайському загинула дівчина 15 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за добу з 25 на 26 вересня російські війська обстріляли Куп'янський, Чугуївський, Ізюмський, Харківський, Богодухівський райони області. Пожежа, спричинена попаданням боєприпасів ворога, сталася у Чугуївському районі. Там горіло промислове підприємство. У Куп'янському районі через ворожі обстріли пожежа сталася у навчальному закладі.

24 вересня найбільше від обстрілів страждав Куп'янський район. Там отримали поранення п'ятеро людей, у тому числі двоє дітей – сестри 10 та 17 років. У Чугуївському районі поранення отримав 45-річного чоловіка. Він вибухнув на міні під час збирання грибів. Аналогічний нещасний випадок стався із 24-річним мешканцем Ізюмського району, який теж збирав гриби. 

У Головному управлінні ДСНС у Харківській області нагадали, що відвідувати ліси зараз дуже небезпечне через велику кількість мін та нерозірваних боєприпасів.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися