У Харківській області внаслідок обстрілу поранено шістьох людей

Медики оцінюють їхній стан як середній.

За добу з 25 на 26 вересня російські війська обстрілювали Куп'янський, Чугуївський, Ізюмський, Харківський, Богодухівський райони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Пожежа на одному з агропідприємств виникла після обстрілу рашистами с. Залізничне Чугуївського району. На щастя обійшлося без постраждалих.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби госпіталізували 6 людей. Медики оцінюють їхній стан як середній. Серед постраждалих 19-річна дівчина у Харківському районі, один чоловік та три жінки у Куп'янському, 78-річний чоловік у Ізюмському районі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Минулої доби, з 24 по 25 вересня, рятувальники Харківського підрозділу ДСНС ліквідували дві пожежі , викликані ворожими обстрілами. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення Головного управління ДСНС у Харківській області.

Пожежа, спричинена попаданням ворожих боєприпасів, сталася у Чугуївському районі. Там горіло промислове підприємство. У Куп'янському районі через ворожі обстріли спалахнув навчальний заклад.

"У будівлі навчального закладу горіли дерев'яні конструкції даху, перекриття, приміщення актової зали та інші приміщення на 3-му поверсі. Загальна площа пожежі склала близько 2000 кв. О 10:20 пожежу було локалізовано, а о 17:30 повністю ліквідовано", - повідомили у прес-службі ДСНС, зазначили, що обійшлося без жертв та постраждалих.

За добу 24 вересня найбільше від обстрілів страждав Куп'янський район . Там отримали поранення п'ятеро людей, у тому числі двоє дітей – сестри 10 та 17 років. У Чугуївському районі поранення отримав 45-річного чоловіка. Він вибухнув на міні під час збирання грибів. Аналогічний нещасний випадок стався із 24-річним мешканцем Ізюмського району, який теж збирав гриби.

"Вкотре нагадую всім – відвідування лісів зараз дуже небезпечне через велику кількість мін та нерозірваних боєприпасів. Тільки за минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили на території області 578 вибухонебезпечних предметів. Закликаю утриматися від відвідування лісів, зараз це може коштувати життю чи здоров'ю" , – написав Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися