В Індустріальному районі Харкова субсидії за жовтень отримають понад 7000 громадян: подробиці

У Харкові продовжують нараховувати на виплачувати субсидії на оплату житлово-комунльних послуг

Управління соціального захисту населення Індустріального району нарахувало житлові субсидії за жовтень 7171 громадянину на суму 3,7 млн грн. А 2488 мешканцям району нарахували пільги на суму 1,9 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

В управлінні нагадали, що у зв'язку зі змінами в законодавстві, за жовтень виплату субсидій та пільг проводитимуть органи Пенсійного фонду України.

Також на обліку управління перебуває 12 017 внутрішньо переміщених осіб, з них 5526 осіб отримують допомогу на проживання. В управлінні зазначили, що кількість зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб у порівнянні з початком введення воєнного стану зросла майже вдвічі. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що управління соціального захисту населення адміністрації Основ’янського району звірило інформацію щодо виплати грошової допомоги та житлових субсидій на період воєнного стану. Спеціалісти виявили, що за лютий та березень 2022 року не були виплачені субсидії на загальну суму 1 млн 720 тис. грн. Ці кошти зарахували до виплатних відомостей вересня 2022 року.  А нарахування, які громадяни не отримали за березень - квітень 2022 року (загальна сума 483 тис. грн) внесли до виплатних відомостей першого періоду жовтня поточного року. Загалом за вказаний період кошти отримають 799 мешканців Основ’янського району.

У міській раді повідомили, що відомості щодо виплати соціальних допомог,  компенсацій та житлових субсидій мешканці Основ’янського району можуть отримати, звернувшись в Управління за тел.: 725 31 93, 725 91 94.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися