Головне про виплати субсидій за лютий-квітень жителям Основ’янського району

Кошти, не сплачені за субсидії за період з лютого по квітень включно, внесені до виплатних відомостей вересня-жовтня

Управління соціального захисту населення адміністрації Основ’янського району звірило інформацію щодо виплати грошової допомоги та житлових субсидій на період воєнного стану. Спеціалісти виявили, що за лютий та березень 2022 року не були виплачені субсидії на загальну суму 1 млн 720 тис грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Ці кошти зарахували до виплатних відомостей вересня 2022 року. 

А нарахування, які громадяни не отримали за березень - квітень 2022 року (загальна сума 483 тис. грн) внесли до виплатних відомостей першого періоду жовтня поточного року.  

Загалом за вказаний період кошти отримають 799 мешканців Основ’янського району. 

У міській раді повідомили, що відомості щодо виплати соціальних допомог,  компенсацій та житлових субсидій мешканці Основ’янського району можуть отримати, звернувшись в Управління за тел.: 725 31 93, 725 91 94.

Також нагадали, що мешканці району можуть обрати спосіб отримання виплати житлових субсидій і державних соціальних допомог, а саме:

- шляхом перерахування коштів на банківську картку (тільки рахунок для соціальних виплат);

- готівкою через відділення організації, що здійснює виплату і доставку пенсій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з наступного місяця, тобто з листопада, жителям щойно деокупованих населених пунктів будуть нараховувати додаткову грошову допомогу. Розмір нарахування - 2 200 грн. На гарячій лінії Мінреінтеграції повідомили, що Кабмін має ухвалити відповідну постанову з поясненням, хто та які виплати може отримати.



Джерело: https://t.me/citykharkivua

сергей

30 жовтня 2023, 09:10

Добрый день!Я всегда оформлял субсидию через почту получая необходимые бланки ввиду того что инвалид детства Как мне сейчас быть?Приехать я не могу Пожалуйста дайте ответ Спасибо!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися