Сьогодні та завтра у Харкові на паркінгу відбудуться культурні заходи для дорослих та дітей – вхід вільний

Заходи проведуть на підземному паркінгу ТРЦ Nikolsky, для безпеки відвідуючих.

Сьогодні, 5 листопада, о 15:00 відбудеться вокально-симфонічний концерт, присвячений місту-герою Харкову, мешканців міста запрошує "Схід Опера". В програмі – твори українських та європейських композиторів, та українські народні пісні у виконанні солістів та інструменталістів театру.

У неділю, 6 листопада, о 13:00, на музичну виставу "Уфті-Туфті" дітлахів з батьками запрошує Харківський театр для дітей та юнацтва. На глядачів чекає історія про дівчинку Люсі, яка весь час втрачала свої хусточки, шкарпеточки та фартушки; про звірів, які зустрічаються їй у чарівному лісі; та про Їжачиху-пралю Уфті-Туфті, яка дуже чемна й допомагає Люсі у відтворенні чистоти, яку так полюбляють англійці.

Заходи пройдуть на підземному паркінгу ТРЦ Nikolsky, вхід безкоштовний.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Презентація благодійного фонду "Kharkiv Karazin University Foundation" відбулася 3 листопада. У заході взяли участь представники обласної та міської влади, адміністрація Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, а також партнери проєкту.

Кошти, які буде отримувати фонд, планується залучати для різних напрямів: для підтримки наукової роботи та технічного оснащення, відновлення пошкодженої інфраструктури університету – навчальних корпусів, спорткомплексу, баз практики та інших об'єктів. Також частину коштів спрямують на допомогу каразінцям, які постраждали внаслідок військової агресії РФ.

Представники міської та обласної влади зауважили, що фонд Університету, як і сам виш отримуватиме гідну підтримку. Ректорка ХНУ імені В. Н. Каразіна Тетяна Кагановська нагадала, що на початку цього року університет святкував 217-річчя з дня відкриття.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися