Харків'ян запрошують на “Битву”: що відомо

У рамках фестивалю відбудуться онлайн-батли для всіх, хто вимушено покинув Харків

У Харкові 16 грудня проведуть танцювальний фестиваль “Битва Харкова” для брейкінг-танцюристів. Змагання відбудуться у “Брейкданс центрі” (вул. Молочна, 11), початок о 12:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що фестиваль у місті проводили протягом 22 років. У рамках конкурсу обирали найкращих брейкінг-танцюристів Харкова серед дівчат та хлопців. 

 Цього року організатори запрошують до участі танцюристів у категоріях:

  • “Аматори”,

  • “Початківці”

  • “Професіонали”. 

Також проведуть онлайн-батли для всіх, хто вимушено покинув Харків. 

Організатор фестивалю Валерій Бичков повідомив про прагнення зберегти зв'язок між усіма танцюристами країни “Щоб ком'юніті брейкінгу і надалі могло розвиватися за допомогою баттлів”, - зазначив він. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'янка Вероніка Накота виборола перемогу на чемпіонаті світу з боксу, який завершився 27 листопада у місті Ла Нусія (Іспанія).

Вихованка боксерського клубу “Авангард/ХТЗ” перемогла у фіналі представницю Узбекистану Азізу Зорікову. Чемпіонка з України виступає у ваговій категорії до 70 кг.  У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради розповіли, що здобули результати й інші боксери, які представляли на змаганнях Україну. Двоє боксерів Айдер Абдураімов (57 кг, Школа вищої спортивної майстерності) та Іван Агапов (60 кг, ШВСМ) увійшли до вісімки найсильніших боксерів світу серед молоді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися