Харків'янка виборола світове лідерство: подробиці

На чемпіонаті світу з боксу збірна України виборола чотири медалі

Харків'янка Вероніка Накота виборола перемогу на чемпіонаті світу з боксу, який завершився 27 листопада у місті Ла Нусія (Іспанія). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Вихованка боксерського клубу “Авангард/ХТЗ” перемогла у фіналі представницю Узбекистану Азізу Зорікову. Чемпіонка з України виступає у ваговій категорії до 70 кг. 

У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради розповіли, що здобули результати й інші боксери, які представляли на змаганнях Україну. Двоє боксерів Айдер Абдураімов (57 кг, Школа вищої спортивної майстерності) та Іван Агапов (60 кг, ШВСМ) увійшли до вісімки найсильніших боксерів світу серед молоді.

Загалом збірна України отримала на чемпіонаті світу чотири медалі. Однак у Федерації боксу України залишилися незадоволені суддівством. У Федерації зазначили, що суддівство було упередженим, подекуди мало і політичний характер.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на чемпіонаті Європи з боксу серед дорослих та юніорів успішно виступили вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 6 Слобідського району. Змагання відбулися у місті Булонь-сюр-Мер (Франція).

“У складі національної збірної команди України з французького боксу Сават харків’яни взяли участь у розділі “Комба”. За результатами змагань “срібло” чемпіонату вибороли Антон Черніков, Карина Тат’янченко та Денис Фуртас (тренер – Юрій Кохановський)”, - повідомили у Харківській міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися