Кому у Харкові адресно доставляють гарячі обіди (ФОТО)

Містяни отримують допомогу з перших днів роботи пунктів видачі гарячого харчування

У Харкові продовжують надавати допомогу містянам. У всіх районах міста майже щодня видають гарячі обіди. Тим, хто не може отримати гаряче харчування, надають адресну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, соціальні працівники територіального центру Немишлянського району адресно доставляють комплексні обіди підопічним, у яких обмежена рухова активність. Таку допомогу громадяни з перших днів роботи пунктів видачі гарячого харчування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 1 грудня в Харкові працюють пункти видачі гарячого харчування. Гарячі обіди будуть видавати до кінця зими. 

З понеділка по суботу у Новобаварському районі працюють пункти видачі гарячого харчування, розташовані у школах №93, 153 та 162. У районній адміністрації розповіли, що потреба у гарячих обідах зростає. Так, якщо на початку грудня у районі видавали 1,5 тис. порцій на день, то зараз ця цифра сягає 2,5 тис. Гарячі обіди також мають змогу отримати працівники житлово-комунального господарства.  На випадок тривалого вимкнення світла всі пункти харчування забезпечені альтернативними джерелами живлення, генераторами та дров'яними пічками.

А в Індустріальному районі щоденно готують близько 3,7 тис. комплексних обідів для незахищених категорій населення та всіх, хто потребує допомоги.   Гарячі обіди видають у школах №75, №85,  №104, №168. Пункти видачі гарячого харчування працюють з понеділка по суботу з 11:00 до 14:00. Страви видаються у власний посуд мешканців.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися