Харків'янам показали, чим годують у пунктах видачі гарячого харчування (ФОТО)

У Харкові потреба у гарячих обідах зростає

З понеділка по суботу у Новобаварському районі працюють пункти видачі гарячого харчування, розташовані у школах №93, 153 та 162. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У районній адміністрації розповіли, що потреба у гарячих обідах зростає. Так, якщо на початку грудня у районі видавали 1,5 тис. порцій на день, то зараз ця цифра сягає 2,5 тис. Гарячі обіди також мають змогу отримати працівники житлово-комунального господарства. 

На випадок тривалого вимкнення світла всі пункти харчування забезпечені альтернативними джерелами живлення, генераторами та дров'яними пічками.

Щоденно в Індустріальному районі готують близько 3,7 тис. комплексних обідів для незахищених категорій населення та всіх, хто потребує допомоги.  

Гарячі обіди видають у школах №75, №85,  №104, №168. Пункти видачі гарячого харчування працюють з понеділка по суботу з 11:00 до 14:00. Страви видаються у власний посуд мешканців.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у житлових масивах Немишлянського району продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування. Тільки за перші півтора тижня 2023 року жителям району роздали майже 66 тис. комплексних обідів. Гаряче харчування здебільшого отримали малозабезпечені люди похилого віку та родини з дітьми. Також за цей період працівники районного територіального центру організували адресну доставку гарячого харчування. Комплексні обіди отримали 1,3 тис. одиноких мешканців, які за станом здоров’я не можуть дістатися до пунктів харчування.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися