Які роботи щодня виконують в одному з районів Харкова (ФОТО)

У деяких споживачів у Харкові відсутнє водопостачання

У Салтівському районі Харкова щодня ведуться ремонтні та профілактичні роботи на об'єктах водопровідного господарства. Це дозволяє повністю контролювати ситуацію з подачею води. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Начальник Салтівської районної служби В'ячеслав Глущенко розповів, минулого року бригади Салтівської служби зовнішніх водопровідних мереж 422 пошкодження на водоводах. Також спеціалісти впорядкували 275 оглядових колодязів і капітально відремонтували 102 водорозбірні колонки.

У районі виконують заключний цикл комплексу відновлювальних заходів на магістралі діаметром 300 мм на вул. Чигирина. Тривають роботи з заміни ділянки технічно зношеного трубопроводу завдовжки 15 м. “На час ремонту магістралі підвезення води мешканцям здійснюється автоцистернами підприємства, і орієнтовно 26 січня  після остаточного завершення робіт, водопостачання відновимо у повному обсязі", - повідомив В'ячеслав Глущенко. 

Також 25 січня ремонтники почали проводити відновлювальні роботи на 15-ти пошкоджених ділянках водоводів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що протягом вихідних (14-15 січня), попри чергову ворожу ракетну атаку, бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу “Харківводопостачання” ліквідували 23 пошкодження на ділянках трубопроводів. Зокрема в Індустріальному районі ремонтники оперативно ліквідували аварії на магістралях на вул. Великій Кільцевій (діаметр 300 мм), пр. Героїв Харкова та вул. Роганській (діаметр 100 мм).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися