У Харкові відновлюють довоєнні соціальні програми (ФОТО)

Бажаючих придбати путівки виявилося більше, ніж влітку 2021 року

Співробітники КП “Харківські теплові мережі” цього літа відпочивали з дітьми у Карпатах по путівках від профспілкового комітету. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компідприємства.  

Це вперше від початку повномасштабного російського наступу співробітникам підприємства керівництво надало можливість відпочити у Карпатських горах. 117 дітей, віком від 4 до 16 років і 97 батьків провели одно- та двотижневі відпустки у санаторіях Ворохта та Трускавець. Підлітки змогли набратися вражень і оздоровитися у таборах “Фристайл” та “Радість”.

Голова профспілкового комітету Наталія Губер розповіла, що цього літа бажаючих придбати путівки було вдвічі більше, ніж у довоєнне літо 2021 року. Щодо вартості путівок,  для дорослих вони коштували 50%, для дітей – 30% і для багатодітних родин лише 10% від вартості. Решту компенсувала профспілка. “За відгуками відпочивальників, гори Карпати та гірські річки їм дуже сподобалися”, - розповіли у “ХТМ”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що десять дітей з Харкова та районів області, хворих на онкогематологічні захворювання у стадії ремісії, відправили на оздоровлення до Австрії. Діти перебуватимуть там з 17 по 31 липня. У Департаменті охорони здоров'я розповіли, що діти вже прибули до міста Ібс-ан-дер-Донау. У рамках відпочинку для дітей проведуть екскурсії до історико-архітектурних пам'яток. Супроводжують групу лікар-гематолог та медсестра.

Детальніше про дію програми в Харкові можна дізнатися за посилання




Джерело: https://t.me/teploseti/5157
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися