Якою буде погода у Харкові вихідними

У Харкові вихідними буде хмарно

У Харкові буде помірно тепло, однак прогнозується дощ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.  

У суботу, 22 липня, у Харкові вночі буде хмарно з проясненнями, без опадів. Температура повітря становитиме +16°…+14°C. Вдень хмарно з проясненнями, невеликий дощ, температура: +25°…+27°C.

У неділю, 23 липня, у Харкові вночі, за даними синоптиків, буде хмарно з проясненнями, дощ, температура: +16°…+14°C. Вдень також хмарно з проясненнями, прогнозується дощ, температура: +23°…+25°C.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області, а також у низці інших регіонів України на 21 липня оголошений I жовтий рівень небезпеки. Жовтий рівень небезпеки - це потенційно небезпечні погодні умови для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. При оголошенні жовтого рівня рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

У Харкові та області погіршення погодних умов очікується 21 липня з 00:00 до 09:00. У цей час прогнозується гроза та шквали до 15-20 м/с.

За даними синоптиків, вночі 21 липня у Харкові та області температура повітря становитиме +19°…+17°C, вдень прогнозують мінливу хмарність, короткочасний дощ, температура коливатиметься в межах +24°…+26°C.

Раніше повідомляли про наслідки підриву окупантами Оскільського водосховища для Харківської області. Детальніше про екологічну ситуацію в регіоні читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися