Жителів Харкова та області попередили про небезпеку вночі та вранці

У Харкові та області погіршення погодних умов очікується вночі

У Харкові та області, а також у низці інших регіонів України на 21 липня оголошений I жовтий рівень небезпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.  

Жовтий рівень небезпеки - це потенційно небезпечні погодні умови для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. При оголошенні жовтого рівня рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

У Харкові та області погіршення погодних умов очікується 21 липня з 00:00 до 09:00. У цей час прогнозується гроза та шквали до 15-20 м/с.

picture

За даними синоптиків, вночі 21 липня у Харкові та області температура повітря становитиме +19°…+17°C, вдень прогнозують мінливу хмарність, короткочасний дощ, температура коливатиметься в межах +24°…+26°C.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що підривом Оскільського водосховища окупанти завдали шкоди екології Харківщини на суму в 3 млрд грн.

Керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков повідомив, що одним з екологічних злочинів окупантів є підрив Оскільського водосховища, на берегах якого розташований “Ізюмський ліс” у Харківській області. Війська РФ здійснили частковий підрив греблі водосховища - вибух влаштували окупанти, тікаючи від ЗСУ.

Воду Оскільського водосховища постачали жителям Донецької й частково Луганської областей. Такими діями російські окупанти залишили населення без води.

Детальніше про екологічні наслідки підриву водосховища читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися