На Харківщині завтра видаватимуть воду та продуктові набори: де можна отримати

Видаватимуть 10 літрів на одну особу

В одній з громад у Харківській області жителі можуть отримати питну воду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради

“Шановні мешканці нижньої частини смт Старий Салтів. 20.09.2023 року о 10:00 за адресою вул. Перемоги буд. 34 (ліцей) від благодійного фонду NewWay буде здійснюватися видача питної бутильованої води у кількості 10 л на одну особу”, - наголосили у селищній раді.

Також у раді уточнили, щоб отримати питну воду, при собі потрібно мати паспорт, код.

Також варто нагадати, що 20 вересня відбуватиметься видача продуктових наборів родинам, члени яких мають статус ВПО у Дергачівській громаді.

Набори можна отримати у Дергачівському гуманітарному центрі з 09:00 до 14:00.

Для отримання допомоги необхідно мати такі документи:

  • оригінал документа про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / Є-документ в Дії);

  • оригінал довідки ВПО.

“Інформація стосується тільки тих родин представники яких мають статус ВПО саме у Дергачівській громаді”, - уточнили у Дергачівській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Мереф'янської громади нагадали про необхідність своєчасно передавати показання лічильників води. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади. КП “Водоканал” Мереф'янської міської ради нагадало про необхідність передачі показань лічильників в період з 20 по 27 число кожного поточного місяця. 

А у Харкові діють тарифи на холодне водопостачання та водовідведення, встановлені постановою НКРЕКП від 22.12 2021 №2894. Вказані тарифи вступили в дію з 1 січня 2022 року і чинні до цього часу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися