Харківські виконавці присвятили пісню одному з підрозділів українського війська

Репери мають мету зібрати кошти на потреби "Кракена"

Два реп-виконавця з Харкова випустили пісню та кліп на підтримку харківського спецпідрозділу "Кракен". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на портал rap.ua.

Міша Правильний та Alex Bel започаткували збір на 1 000 000 гривень для спецпідрозділу Кракен, який вже зробив і продовжує робити внесок в боротьбу України і зокрема Харкова. В рамках збору виконавці випустили потужний кліп та трек.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про презентацію книги та збір коштів на ЗСУ Харківським письменником. Сергій Жадан запрошує усіх на презентацію своєї нової книжки "Скрипниківка". На презентаціях письменник продовжить збирати кошти на потреби ЗСУ, як і на всіх своїх заходах і концертах. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на соцмережі Сергія Жадана. В ході туру письменник заїде і до рідного Харкова. Зустріч з харків'янами планується на 22 вересня, відбудеться вона у Театрально-концертному центрі. Презентації книжки проходитимуть до 29 вересня, загалом автор представить її у 18 містах, зокрема в Одесі, Львові, Сумах, Кривому Розі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здачу крові на потреби захисників однією з громад Куп'янщини22 вересня, понад 20 жителів Старовірівської громади Харківської області їздили в Харків на донацію крові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання "Слобідський край".  "Масові виїзди мешканців Старовірівської громади на донацію крові для допомоги постраждалому населенню та воїнам ЗСУ почали організовувати з квітня минулого року. У тому році ми співпрацювали з Красноградською ЦРЛ, а цьогоріч стали їздити до Харківського міського центру служби крові. Загалом люди активно долучаються до цієї справи. З червня збільшилася кількість активних донорів на території Старовірівської громади. В основному їздять десь до 30 людей. 22 вересня їздило 23 особи. Ми пояснюємо людям важливість цієї справи, також сільська рада виділяє транспорт. Наші земляки, в свою чергу, розуміють значимість донорства, не залишаються байдужими і долучаються до цього, що, звісно, не може не радувати", – розповіла спеціаліст І категорії сектору містобудування, архітектури, містобудування та з питань цивільного захисту Старовірівської сільської ради Олена Надєїна.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися