Що зробили школярі у центрі Харкова (ФОТО)

Діти з викладачами розмалювали стіну пошкодженого обстрілами університету.

Викладачі та учні художнього відділення Дитячої музичної школи №5 намалювали панно на фасаді Харківського національного університету мистецтв імені І. П. Котляревського, який був пошкоджений внаслідок обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті культури подякували художникам та зазначили, що їхня робота є проявом поваги до всіх, хто захищає Україну.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Проблема паркування: скаржаться не лише харків’яни, але й мешканці Харківської області

У громаді на Харківщині автовласників про відповідальність попередив міський голова.

Проблема паркування у дворах виникає не лише у Харкові, але й у містах Харківської області. Так, учора до мешканців громади звернувся Первомайський міський голова Микола Бакшеєв, який повідомив, що сміттєвоз у місті не має змоги під’їхати та забрати сміття біля багатьох будинків.

"Водій сміттєвозу виїжджає в три години ночі, щоб якось дістатися до контейнерів", – зазначив Микола Бакшеєв.

Він додав, що сьогодні до будинку через заставлені автівками двори не може дістатися сміттєвоз, а завтра не зможе заїхати авто ДСНС.

У незламному Харкові готуються до Балу хризантем (ФОТО)

Фельдман Екопарк, зруйнований окупантами майже вщент, відновлюється. Триває підготовка до Балу хризантем. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Через шлях руйнувань, бойових дій, евакуації, повернення, розмінування та поступового відновлення – Екопарк збирається влаштувати важливу подію – Бал хризантем. Це частка того мирного та квітучого Харкову, яка об’єднує усіх – працівників Екопарку, а також постійних та нових відвідувачів.

Коли відбудеться Бал хризантем – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися