ФОТОФАКТ: в Харкові з'явилося гігантське послання для дипломатів Путіна

У центрі Харкова група художників створила мурал, який символізує те, що генконсульство РФ перебуває під постійним наглядом українських спецслужб

У центрі Харкова біля будівлі генконсульства Росії з'явився мурал з зображенням символіки української контррозвідки. Велетенська картина прикрашає бічну стіну п'ятиповерхового будинку по вулиці Політехнічній, 17 і проглядається з вікон дипмісії.

На муралі розміром приблизно 10 на 10 метрів зображений козак на коні, який списом вражає двоголового монстра з коронами на голові. Монстр символізує орла з російського герба. У верхньому кутку видно герб контррозвідки України, на якому латиною написано: "Орел мух не ловить". А в лівому верхньому кутку муралу розміщено напис "Пам'ятаємо – перемагаємо!".

Як передає Depo.Харків, мурал малює група харківських художників, які "проходили повз і побачили красиву стіну". Вони кажуть, що зображення з символікою контррозвідки символізує те, що генконсульство РФ в Харкові знаходиться під постійним наглядом спецслужб.



Нагадаємо, у міськраді розробляють стратегію розвитку Харкова на 2020-2030 роки. У прес-службі кажуть, що члени робочої групи впроваджують онлайн-модель і будуть збирати проектні ідеї, проводити тематичні круглі столи для всіх охочих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися