Помер відомий харківський актор: чим він запам'ятався

Гумориста не стало на 61 році життя

Помер харківський актор із шоу "Каламбур" Сергій Гладков. Про це "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання "Суспільне. Культура".

Актор народився у Харкові. Свою кар'єру починав як клоун, створив першу клоунську групу "Пантофон" та співпрацював з комік-трупою "Маски". Окрім цього, Гладков працював звукорежисером та дизайнером звукових ефектів. Він був найбільш відомим за участю в тележурналі "Каламбур", зокрема в ролі Мужика із "Села дурнів".

"Пішов...Сергійко...",— написав у Facebook актор творчої групи "Каламбур" Вадим Набоков. Причину смерті Гладкова поки не називали. Прощання з Гладковим відбудеться в суботу, 21 жовтня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про визнання актора з Харківщини кращим в Україні. Уродженець Лозівського району Аміл Насіров отримав нагороду премії "Кіноколо 2023" як найкращий актор. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання "Суспільне. Культура". Фільм Антоніо Лукіча "Люксембург, Люксембург" став лідером прокату вже з перших тижнів показу. Стрічка стала дебютною для співаків Аміл та Раміл Насірових, учасників групи "Курган та Агрегат". Найкращим повнометражним фільмом стала "Ля Палісіада" Філіпа Сотниченка. Національна премія кінокритиків "Кіноколо" — щорічна премія, заснована у 2018 році, що визначає досягнення українського кінематографу та діячів кіноіндустрії за останній рік від імені спільноти кінокритиків України. Переможців визначає Комітет національної премії кінокритиків. До його складу належать 57 кінокритиків та кінознавців, які є членами ФІПРЕССІ, та авторів, чиї тексти й аналітичні матеріали публікуються в українських ЗМІ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися