Що відбувалося в одній з громад Харківщини у вихідні (ФОТО, ВІДЕО)

У Балаклії відзначили містичне свято

Молодь Балаклійської громади провела інтерактивну зустріч до Хелловіну на базі молодіжного ХАБу Cube youth hub. Зустріч була наповнена містичною та таємничою атмосферою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Власними зусиллями активна молодь приготувала містичні декорації та інтерактиви вечора. Особливістю заходу стали креативні костюми та тематичний мейк-ап.

Молодь мала можливість зустрітися, поспілкуватися та провести атмосферно час разом з друзями. Фішками вечора стала тематична гра Mafia та розважально-інтелектуальна гра ArtQuiz. Наприкінці вечора було обрано Короля та Королеву вечора.

“Проєкт "Створення 6 молодіжних центрів для підтримки підлітків та молоді" втілюється ГО "Український професійний розвиток" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Японії (GoJ)”, - повідомили у міській раді.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині продовжують видавати безплатні гарячі обіди

“З понеділка щодня з 12:00 здійснюватиметься видача гарячих обідів за ініціативи та допомоги волонтерської організації “До України з любов‘ю”, - зазначили у Балаклійській міській раді. Отримати гарячі обіди можна за адресою - дитячий садок №4, вул. Алієва, 132 (вхід зі сторони пров. Серпуховський).

“Запрошуємо родини, зареєстровані у селищі Близнюки, селах Садове та Батюшки”, - уточнили у громаді.

А у Харкові відкрили клуб для вивчення української мови. На базі відділення денного перебування терцентру Немишлянського району почав працювати мовний клуб “Говорімо українською”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися