Через негоду виникли проблеми з пасажирськими перевезеннями

В “Укрзалізниці” закликали пасажирів бути уважними та слухати оголошення на вокзалах

В Україні другий день вирує негода. Через несприятливі погодні умови затримуються деякі поїзди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укрзалізниці”. 

Через негоду деякі поїзди далекого сполучення прямують з відхиленням від графіка на понад годину. Серед них поїзд №7/8 Одеса — Харків.

Також на понад годину повідомляється про затримання наступних поїздів: 

  • №247/248 Одеса — Київ,

  • №11/12 Одеса — Львів,

  • №53/54 Одеса — Дніпро, 

  • №253/254 Одеса — Кривий Ріг, 

  • №119/120 Львів — Запоріжжя. 

В компанії зазначили, що у добу з 26 на 27 листопада 2023 року снігопади  спостерігались у всіх регіонах країни, товщина снігового покрову подекуди сягала 50 см. Загалом залізничники прибрали від снігу близько 5,4 тис. стрілочних переводів та 36 пасажирських платформ. У заходах зі снігоборотьби взяли участь майже 2,5 тис. залізничників.

“Укрзалізниця” пропонує для подорожі в негоду обирати саме залізничний транспорт, який є найбезпечнішим та найнадійнішим”, - йдеться у повідомленні компанії. 

Також закликали пасажирів бути уважними та слухати оголошення на вокзалах, а також при плануванні поїздок враховувати ускладнення, що можуть виникнути через погодні умови. 

Також пасажири можуть за необхідності можуть звернутися на цілодобову гарячу лінію “Укрзалізниці”: 0800503111.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сніговий циклон заходить на Харківщину. На дорогах ситуація контрольована, однак водіїв закликали бути уважними та без необхідності не користуватися особистим транспортом.

Що відбувається на дорогах Харківської області дивіться тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися