Ігор Терехов приїхав на одну зі станцій метро: що там сталося (ФОТО)

На станціях метрополітену протягом наступного місяця виступатимуть творчі колективи міста Харкова

Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 18 грудня, відвідав виставку студентів Харківської державної академії дизайну і мистецтв. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради

Виставка під назвою “Щастя в квадраті” працюватиме у фоє ст. м. "Наукова" до 20 січня.

За словами очільника міста, така експозиція є дуже актуальною зараз, під час війни. “Харків'яни постійно звертаються з проханнями про культурні заходи, щоб отримати позитивні емоції, - а тут гостям пропонують щастя! Я вдячний вишу та студентам за ці креативні роботи та радий, що ми знайшли можливості для творчої співпраці”, - зазначив міський голова.

Він також повідомив, що на станціях метрополітену “Історичний музей”, “Університет”, “Південний вокзал” протягом наступного місяця виступатимуть творчі колективи міста Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові прикрасили деякі станції метрополітену новорічною ілюмінацією.

Станції метро прикрашали працівники КП “Центральний парк Харкова”. “Друзі, багато з вас вже бачили світлини зі станцій метро, прикрашених різдвяним декором. Три тижні знадобилося нашим працівникам, аби перетворити станції на святкові локації”, - йдеться у повідомленні. У комунальному підприємстві розповіли, що всі прикраси та декор вже понад три роки прикрашали алеї Центрального парку. Тож ніяких додаткових витрат не було.

А наступного року на деяких станціях харківського метрополітену облаштують приміщення для дитячих садочків. Детальніше про відкриття метросадочків у Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися