Скільки коштів витратили, щоб прикрасити станції метро Харкова до Нового року

Станції харківського метро прикрашали три тижні

У Харкові прикрасили деякі станції метрополітену новорічною ілюмінацією. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Станції метро прикрашали працівники КП “Центральний парк Харкова”. “Друзі, багато з вас вже бачили світлини зі станцій метро, прикрашених різдвяним декором. Три тижні знадобилося нашим працівникам, аби перетворити станції на святкові локації”, - йдеться у повідомленні.

У комунальному підприємстві розповіли, що всі прикраси та декор вже понад три роки прикрашали алеї Центрального парку. Тож ніяких додаткових витрат не було.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сім станцій харківського метрополітену прикрасили святковими декораціями.

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що частину станцій метро вже прикрасили (станом на 23 листопада, - ред.). Зокрема, на ст. м. “Університет” встановили головну ялинку Харкова. “Це декорації, які свого часу використовувалися в Центральному парку. Загалом у Харкові буде прикрашено сім станцій метро. Ми не можемо забрати у наших дітей зимові свята. Тому будуть і ялинка, і казкові вистави”, - зазначив Ігор Терехов.

Новорічно-різдвяний період фактично розпочався - напередодні українці вперше відзначили День Святого Миколая за новоюліанським календарем.  Тож уже варто подумати, коли прикрашати новорічну ялинку. Є декілька особливо сприятливих дат, щоб привернути любов, удачу та щастя в оселю.

Серед сприятливих дат визначають 5 днів. Коли краще прикрашати ялинку, щоб залучити кохання, щастя, достаток, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися