У Харкові на кілька днів перекрили важливу дорогу: нові маршрути автобусів

Через ремонт дороги на три дні перекрили частину вулиці Героїв праці на ділянці від вулиці Академіка Павлова до Гвардійців Широнінців

На Салтівці з-за ремонту дороги на три дні перекрили частину вулиці Героїв праці на ділянці від вулиці Академіка Павлова до Гвардійців Широнінців. Про це повідомляє "Вечірній Харків".

На час робіт, автобуси об'їжджатимуть закриту ділянку за наступними маршрутами:

№212э, 215е, 266э: - вул. Героїв Праці - вул. Гвардійців-Широнінців - вул. Валентинівська - вул. Академіка Павлова - вул. Героїв Праці і далі за маршрутом;

№55э, 247э: - вул. Гвардійців-Широнінців - вул. Бучми - вул. Академіка Павлова - вул. Героїв Праці і далі за маршрутом;

№152е, 263э: - вул. Гвардійців-Широнінців - вул. Валентинівська - вул. Академіка Павлова - вул. Героїв Праці і далі за маршрутом;

№268э: - вул. Валентинівська - вул. Академіка Павлова - вул. Героїв Праці та далі за маршрутом.

Крім того, в Київському районі зараз ремонтують вулицю Сидора Ковпака. За інформацією інженера "Шляхрембуду" Олексія Задорожного, роботи почалися 30 червня. Шляховики збираються оновити близько 6 тис. кв. м проїжджої частини – від вул. Лазьковської до вул. Сидора Ковпака, 134.

За його словами, роботи на об'єкті закінчать через кілька днів. У найближчих планах підприємства лагодження доріг у приватному секторі по вулиці Жилярді, а також ремонт тротуару по вулиці Дарвіна та Куликівському узвозі.

Нагадаємо, мешканці Салтівки вирішили боротися з ямами на дорозі вельми незвичайним способом. У групі "Типовий Харків", з'явилося фото "ремонту" - величезних ям, прикритих ганчірками і килимами.

Очевидці кажуть, що рух на цій ділянці дороги проблемно для авто, тому ями вирішили "залатати" таким чином. В Мережі пишуть, що креативний "дорожник" - нібито місцевий житель, який торгує різними товарами неподалік, а місцеві прозвали його "поштарем Пєчкіним".





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися