У Харківській області здали в експлуатацію дорогу після ремонту: за фактом вона розбита

Автобус виїжджає з Вовчанська о 9:20 долає 40-кілометрову відстань до населеного пункту Землянки понад дві години та прибуває о 12:00

У Вовчанському районі Харківської області нібито завершили ремонт дороги Вовчанськ - Землянки, проте, за даними очевидців, вона залишається розбитою. Про це розповіли в Depo.Харків з посиланням на користувачів соцмереж.

"Фактично, хороша дорога тільки Вовчанськ - Єфремівка, а Мала Вовча - Хрипуни-Варварівка - Бударки - Землянки - на відео. На нормальній машині туди просто не доїхати, залишишся без підвіски, коліс і взагалі без машини", - пишуть у замітці на Telegram-каналі "Харків 1654".

За даними свідків, автобус, виїжджає з Вовчанська о 9:20 долає 40-кілометрову відстань до населеного пункту Землянки понад дві години та прибуває о 12:00.

"Швидкість, з якою можна їхати, - максимум 40 км / год", - сказано в замітці.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, роботи на першій ділянці дороги від ринку "Барабашово" в центр веде турецька компанія "Блек Сі Консорціум", партнером якої в Україні є група "DCH" бізнесмена Олександра Ярославського. За результатами тендеру, будівництво першої ділянки дороги буде коштувати 96154500 млн грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися