Проспект Григоренка знову став Проспектом Маршала Жукова: як голосувала Харківська міськрада

Після скандального обговорення та блокування трибуни, депутати проголосували за повернення проспекту старого імені

Депутати Харківської міської ради проголосували за повернення назви проспекту Григоренка імені Жукова. "За" проголосували 57 депутатів, "проти" - 16, ще 6 утрималися.

Категорично проти виступили депутати від фракції "ЄС", вони на початку засідання заблокували трибуну міськради із вимогою зняти розгляд цього питання з порядку денного. Близько 10 депутатів вийшли до трибуни, обступили її, почали по ній стукати та кричати "Ганьба!".

Виключення цього питання з порядку денного було винесено на голосування, проте голосів підтримки у залі не знайшло, депутатам довелося розблокувати трибуну.

Після цього на вулиці відбулася сутичка між протестувальниками проти перейменування проспекту та прихильниками ОПЗЖ. Молодики побилися, застосували газові балончики та перекрили рух транспорту.

Тим часом біля Палацу спорту, де розташований пам'ятник Жукову чергують поліцейські. Довкола скверу припарковані 4 екіпажі нацполіції, кілька полісменів знаходяться безпосередньо біля пам'ятнику. Через сьогоднішнє голосування у цьому районі очікуються провокації та заворушення.

Нагадаємо, сьогодні розпочалася третя сесія Харківської міської ради 8-го скликання. "Коментарі" розповідали, що на самому початку засідання сталася сутичка між керівником фракції ОПЗЖ та іншими депутатами через те, що він виступав з трибуни російською мовою, а після вигуків "Ганьба" назвав Майдан збройним переворотом.



philip

24 лютого 2021, 21:03

Добрый день, Я voorhees philip, я хочу добросовестно инвестировать в ваш бизнес. У меня есть собственный капитал для прибыльных инвестиций. Я также предлагаю частные коммерческие и личные ссуды с очень низкой годовой процентной ставкой от 3% в течение периода погашения в течение года в любую часть мира. Максимальная сумма финансирования составляет 100 миллионов долларов США. ПОЧТА:[email protected] WhatsApp: 393511788587 СПАСИБО VOORHEES ФИЛИПП.

Игорь

24 лютого 2021, 20:44

Таблички с адресом можно заказывать на этом сайте харьковского производителя r-mix.com.ua

Сергей

24 лютого 2021, 14:01

Молодцы, так держать... Мы любим Украину и любим наших героев

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися