Новий фонтан та оглядовий майданчик: на що витрачають мільйони харківські комунальні установи

Фонтан зі світла за 5 мільйонів та оглядовий майданчик за 6 мільйонів - новинки побудують протягом року за кошти міського бюджету

У Харкові одночасно стало відомо про два нових об'єкти, на які місто витратить більше 11 мільйонів гривень. Про це повідомляють харківські ЗМІ за посиланнями на сайт державних закупівель Prozorro.

Один з тендерів оголошений Комунальною установою "Держпром". Там у 6 під'їзді 12-типоверхового корпусу планують облаштувати оглядовий майданчик. Для цього "Держпром" наймає підрядників, аби ті зробили "реставраційний ремонт покрівлі та приміщень". Проєкт передбачає встановити на даху скляні бильця та бінокль, у який можна буде споглядати панораму Харкова з висоти 63 метрів.

Вартість робіт "Держпром" оцінив у 4 мільйони 925 тисяч гривень. Аукціон відбудеться 5 квітня, а роботи з облаштування майданчику планують завершити до кінця липня.

Інше комунальне підприємство "Міськсвітло" також оголосило тендер у розділі "Освітлювальні системи". Під системами КП розуміє "Декоративну ілюмінаційну конструкцію "Світловий фонтан". Конструкцію планують встановити замість клумби на початку проспекту Гагаріна. Фонтан має бути виконаний з нержавіючої сталі, всередині розмістять світлодіодну стрічку із полікарбонатним розсіювачем.

Заплатити за фонтан "Міськсвітло" планує  більше 6 млн 18 тисяч гривень. Аукціон відбудеться 24 квітня, а відкривати "ілюмінаційну конструкцію" збираються до Нового року.

picture

Нагадаємо, раніше у Міськраді заявили, що у міста немає грошей на те, аби викупити будівлю поліклініки №19, яку Укргазбанк виставив на аукціон. "Коментарі" розповідали, що якщо новий власник не погодиться укладати договір оренди з міськрадою, поліклініку разом з пацієнтами та лікарями розформують по амбулаторіях.



Джерело: https://prozorro.gov.ua

николай

22 березня 2021, 18:18

Удивим украинцев !!!Последыш мэра продолхает тратить деньги на дерьмовые забавы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися