Харківські націоналісти та ветерани озвучили погрози Росії та закликали всіх йти до військоматів

Активісти погрожують місцевій владі публічними заявами та викриттям її безпорадності

Націоналістичні та ветеранські організації Харківщини оприлюднили звернення одночасно і до харків'ян, і до Росії. Однакові тексти заяв активісти опублікували на своїх офіційних сторінках у соцмережах.

У повідомленні йдеться про те, що будь-які спроби російських військ перетнути український кордон матимуть жорстку відповідь у той же момент.

До спільної заяви долучилися три харківські організації: "Фрайкор", "Національний корпус" і "Спілка ветеранів АТО".

За словами активістів, військово-патріотичні та націоналістичні організації Харківської області вже не перший день готуються до того, що ситуація на фронті загостриться.

"Адже війна почалася не вчора, а сім років тому. Ці роки ми боролися на фронті і в тилу", - розповідають патріоти.

У повідомленні вони заявляють, що всі небайдужі українці вже долучилися до відповідних організацій, які займаються військовими вишколами та підготовкою бійців.

"Усім, кому не байдужа доля України, ми пропонуємо долучатися до наших організацій або звернутися у військкомати", - закликали харків'ян активісти.

"Знай, російський окупанте, ми, українські націоналісти та ветерани, битимемось до останнього за нашу землю, бо ми в себе вдома. Ми захищаємо СВІЙ дім, СВОЮ сім'ю, СВОЇХ дітей, а ти прийдеш у наш дім помирати за свій фейковий "русскій мір". Знай, українська земля горітиме в тебе під ногами! Знайте, колаборанти, ви перші, кого патріоти викинуть із Харкова – ми не терпітимемо зрадників у себе в тилу", - звернулися націоналісти та ветерани до Росії.

Крім цього, "Спілка ветеранів АТО" звернулася до харківської обласної та міської влади із закликами прийняти програму територіальної оборони Харкова та області.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідал, що викладачка академії культури похвалила Путіна за те, що він захищає російськомовних жителів Донбасу.



Активист

16 квітня 2021, 10:34

Патриотически настроенные харьковчане если действительно придется прийти в военкоматы и идти воевать. Они придут и уйдут бескорыстно защищать Родину от любого внешнего врага. Но если они возле военкомата встретят хоть одного кто был на Донбассе за деньги .льготы и гектары и снова пришел. После того как за семь лет войну не остановил. Лучше пусть не появляется.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися