У Харкові хлопчик-відеоблогер записав огляд на український броньовик КрАЗ

На відео зімітовано бойову засідку та напад на броньовик, а опис технічних характеристик автомобіля веде маленький хлопчик

У Харкові зняли видовищне відео про броньовик українського виробництва КрАЗ Кугуар. У огляді зімітували атмосферу нападу та висадки десантного підрозділу. Відео з'явилося на YouTube-каналі "АвтоМалый".

На КрАЗ Кугуар або КрАЗ Куга існує вже багато оглядів, а гарні відгуки розповідають, що творіння Toyota та Кременчуцького автомобільного заводу врятував вже не одне життя. Втім, цей відеоогляд унікальний, адже його робить хлопчик Влад, який виглядає дуже неприродно на фоні броньованого автомобіля у гущавині бойових дій, зімітованих під час зйомок.

Ролик розпочинається з вибуху, який розривається прямо перед броньовиком, який їде по пересічній місцевості. З нього десантуються 8 бійців та починають перекривати місцевість та брати її на приціл автоматів. Після цього з бронеавтомобіля виходить автор відео, харківський хлопчина, підліткового віку і починає розповідати спочатку про бійців з центру тактичної військової підготовки, а потім і про сам КрАЗ, який може створити безпечні умови навіть для дитини.

Влад розповідає про "фортецю на колесах" цікаві деталі та демонструє неабияку обізнаність у технологічних особливостях автівок та технічних характеристиках бойового транспорту та зброї, яка на ньому може бути використана.

Для того, аби огляд не був сухим переліком фактів з гарними ракурсами автоматів та броньовика, у відео лишили кумедний момент, коли хлопець розповідає про дверцята КрАЗу і каже, що вони зроблені герметично, як в сейфі, але при цьому навіть не може відкрити обома руками двері, ручка яких сягає йому плечей.

Зйомки проводилися на одному зі стрілкових полігонів Харкову.

Для довідки: ідея створити проєкт "АвтоМалий" належить Владові та його батьку, які вирішили під час карантину минулого року знайти якусь спільну справу. Втім відео, у яких маленький хлопчик з експертним виглядом розповідає про складні технічні особливості автівок, отримали неабиякий успіх у мережі, і тепер вони з батьком записують огляди на цікаві авто та автомобільні заходи.

Нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, що у Харкові школярі створили проєкти, покликані захищати довколишнє середовище, робити місто більш екологічним, а спосіб життя - здоровим. У міськраді пообіцяли докласти зусиль, аби реалізувати ці проєкти.



Виктор

26 червня 2021, 21:02

Управление транспортным средством несовершеннолетним, нарушение закона.

Дед Миха

24 червня 2021, 16:17

С ума сошли(или на него и невсходили?)! Гитлерюгенд пропагандируют, вместо природы, труда и отдыха. Тьфу!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися