У Харкові музиканти влаштували "Концерт на воді", рухаючись посеред річки на SUP-дошках

Видовищне шоу музиканти урізноманітнили дивовижними костюмами та кольоровими фарбами

У Харкові відсвяткували Міжнародний день музики. Все місто цілий день було наповнене музикою та заходами, які були їй присвячені. Фото та відео публікували користувачі у Харківських пабліках та акаунтах організатора свята у соцмережах.

Найвидовищнішим заходом дня став так званий "Музичний сплав" або "Концерт на воді", які влаштували учасники фестивалю DRUM SPACE та рух SUP. Музиканти,  переважно з барабанами, вбралися у чудернацькі костюми на рушили по річці у сквері "Стрілка" на величезних дошках SUP, виконуючи музичні композиції, та розпиляючи довкола себе різноманітні сухі фарби.

Услід за ним набережною рушила Музична хода.

У місті на честь свята відкрили більше 30 різних майданчиків, на кожному з яких відбувалася своя активність. У фестивалі взяли участь торгівельні центри, музеї, клуби, міські кафе та вуличні сцени. На відкритих майданчиках відбулося більше п'яти концертів, біля ХНАТОБу, на Сумській біля Дому культури, біля пам'ятника Шевченкові, на "Стекляшці", у саді Харківського ЛітМузею - там виступали харківські групи та музиканти - дуже популярні та початківці.

На кількох творчих просторах відбулися "Відкритий мікрофон", де кожний охочий міг виступити та послухати своїх колег.

Для глядачів провели музичні джеми, майстер-класи з танців та навіть музичний квест.

Більшість кафе запросили до себе талановитих діджеїв та музикантів на концерти живої музики.

Усі заходи, які проводилися у місті в рамках святкування - проходили безкоштовно, а організатори, запрошували усіх містян брати інструменти та долучатися до свята, або просто виходити на вулицю і насолоджуватися музичною атмосферою, аби якомога більше харків'ян стали частиною святкового настрою.

Міжнародний день музики святкують щорічно і одночасно у 116 країнах світу. Цього року до проведення музичних заходів долучилися 450 міст по всьому світі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у місті провели ралі-змагання на ретро-автівках, які незабаром братимуть участь у перегонах у Монако.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися